Mønstre

Minikrea er et nyt nordisk designkoncept til alle, der gerne vil sy og skabe deres eget design til børnene. Hos Minikrea er alt udviklet med henblik på at det skal være enkelt, inspirerende og lige til at gå til. Selv om stilen er en blanding af minimalisme og nyfortolkninger af klassisk børnetøj formår Minikrea at holde deres designs enkle med ...

Minikrea er et nyt nordisk designkoncept til alle, der gerne vil sy og skabe deres eget design til børnene. Hos Minikrea er alt udviklet med henblik på at det skal være enkelt, inspirerende og lige til at gå til. Selv om stilen er en blanding af minimalisme og nyfortolkninger af klassisk børnetøj formår Minikrea at holde deres designs enkle med skønne detaljer. 

Alt overflødigt er fjernet i Minikrea mønstret så det rene udtryk står tilbage sammen med den gode pasform. Vi mener at mønstrene fra Minikrea er nogle af de lækreste og mest gennemarbejdede som man kan få på markedet i øjeblikket og vi er glade og stolte over at forhandler det store og stadigt voksende sortiment fra Minikrea.

 

Mere

Mønstre  Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Minikrea snitmønstre alle

  Symønstre fra Minikrea


  KREATIVT DESIGN

  Sy selv skønt tøj til både små og store børn i alderen 0 - 16 år.
  Find inspiration, tips og idéer og design dit eget unikke børnetøj med MiniKreas snitmønstre.
  Nu også til damer i str. XS - XL.

  SKAB SELV UNIKT BØRNETØJ

  MiniKrea er et nordisk designkoncept til alle der gerne vil sy og skabe deres eget design til børnene.

  Alle vores mønstre er udviklet med henblik på at det skal være enkelt, inspirerende og lige til at gå til. Stilen er en blanding af minimalisme og nyfortolkninger af klassisk børnetøj. Alt overflødigt er fjernet så det rene udtryk står tilbage sammen med den gode pasform. Med MiniKreas mønstre får du de grundmodeller, der skal til for at du nemt kan variere dem til dine helt egne designs.

  MILJØVENLIGE SYMØNSTRE

  Det har faldet os helt naturligt at sørge for MiniKreas mønstre er miljørigtigt produceret. Derfor har vi valgt at producere mønstrene efter standarderne for det nordiske miljømærke Svanemærket.

  Det sikre dig at mønstrene er produceret i bæredygtige balance så vi sammen kan være med til at sikre fremtidens muligheder.

 • Bøger

Mønstre

Information

Nyheder

Vores butikker

Vores butikker

Besøg vores hyggelige Butik og Showroom i Helsingør

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort