Stoffer og Tekstiler i Bomuld, Poplin, Oeko-Tex - BettyP.dk

Tekstiler

Hos Bettyp.dk finder du kun mærkevare tekstiler fra nogle af de bedste og største producenter på markedet. I vores store udvalg finder du også masser af Oeko-Tex certificeret tekstiler og stoffer. Vi har i snart 10 år forhandlet de originale klassiske tekstiler og stoffer fra Liberty London. De har været produceret på Libertys fabrikker i snart mere end 100 år. Vi må indrømme at vi selv er rigtig vilde med alle de smukke mønstre fra den klassiske Tana Lawn kollektion som Liberty har samlet og udbygget hen over mange år.

Aktive filtre

Originale tekstiler fra England og Japan

Vi importerer også selv de smukke og meget grafiske stoffer og tekstiler fra Kokka, Itaya Naomi, KEI med flere. De japanske stoffer er kendetegnet ved at være produceret i fantastisk høj kvalitet og både Kokka og Itaya Naomi stofferne har med deres skønne mønstre været utrolig populære i mange år. De japanske stoffer fra Kokka, Itaya Naomi og Kei står os meget nært og vi bliver aldrig trætte af at kikke på de storslåede mønstre og de skønne farver.

Tekstiler og stoffer er en mærkesag

Vi har gennem årene fået opbygget en kategori af spændende producenter af kvalitets tekstiler og stoffer. Så her finder du både blomstrede, stribede, ternede, prikkede stoffer. Vi fører mange lækre grafiske tekstiler som alle egner sig perfekt til både puder, sengetøj, børnesengetøj, toiletpunge og meget andet. Mange af vores tekstiler er Oeko-Tex certificeret hvilket også er et stort plus, hvis der skal syes børnetøj, børnesengetøj, puder og tøj.