Knapper

Masser af knapper i alle størrelser og farver. Vi har stofbetrukne knapper, træ knapper, basis knapper og masser af knapper i fantastiske farver. Vi har vores egen Astor knapmaskine til de stofbetrukne knapper så vi tilbyder også at lave dine helt egne unikke knapper, hvis blot du sender os stoffet. 


Vi lover dig at du helt sikkert kan finde nog...

Masser af knapper i alle størrelser og farver. Vi har stofbetrukne knapper, træ knapper, basis knapper og masser af knapper i fantastiske farver. Vi har vores egen Astor knapmaskine til de stofbetrukne knapper så vi tilbyder også at lave dine helt egne unikke knapper, hvis blot du sender os stoffet. 


Vi lover dig at du helt sikkert kan finde nogle knapper til dit næste så projekt. :)

Liberty stof knapper stofbetrukne blomster Neon knapper stofbetrukket stof metal plasticStofbetrukket knap astor stor lilleEnsfarvet basis knap i gul grøn blå rød stor lilleStof knapper stofbetrukne stor lille astor grosgraingamle vintage knapper opalineglas glasTræ knapper runde firkantede store småKnapper med sten og perlerstofbetrukkede knapper med læder og libertystof og japansk stofFå lavet dine egne stofbetrukket knapper med dit eget stof

Mere

Knapper  44 varer

Underkategorier

 • Stofknapper

  Masser af knapper i alle størrelser og farver. Vi har stofbetrukne knapper, træ knapper, og masser af knapper i fantastiske farver. Vi har vores egen knapmaskine til de stofbetrukne knapper så vi tilbyder også at lave dine helt egne unikke knapper, hvis blot du sender os stoffet.

 • Andre

  Under kategorien andre knapper finder du blandet andet , træknapper, perlemorsknapper og simili knapper. Står du og mangler knapper til et projekt om det er strik, syning eller til smykker så kan det være at du finder den eller de knapper som lige netop du gerne vil ha. Personligt har jeg altid samlet på knapper ikke kun til Betty P men også privat. Jeg elsker når jeg mangler en knap eller flere lige at kigge i samlingen som rummer knapper ikke bare jeg har samlet men fra flere generationer tilbage. Knapper min mormor og mor har samlet som jeg har siddet og kigget på da jeg var lille, dem sidder jeg nu og kigger på med min datter Wilma så jeg er sikker på at hun også kommer til at ha en samling knapper når hun bliver voksen og den tanke kan jeg godt lige.

 • Custom Knapper

  Knapper i dit eget stof

  Vi tilbyder at lave dine stofbetrukne Astor knapper med dit eget stof. Vi laver knapperne i de samme fire størrelser som findes i butikken. Prisen på knapperne er den samme som de færdige stofknapper. Du kan under de forskellige knapper hente et ark som guider dig til hvor meget stof der går til de enkelte knapstørrelser.

 • Stofknapper grosgrain

  Vi laver selv vores stofknapper på en astor knapmaskine. Stofknapperne nedenunder er lavet i grosgrainbånd som vi standser ud og betrækker knapperne med. Vi har grosgrainknapperne i mange skønne farver lige fra de mange stærke farver herunder neonfarver til de helt pastelfarvede såsom pastel lyserød og lyseblå. Vi har knapperne i forskellige størrelser som går at mange kan bruge knapperne meget bredt. De ensfarvede grosgrain knapper er rigtig fine som detaljer på de mønstrede projekter. Mix også gerne knapperne i forskellige farver der komplementerer hinanden godt. Knapperne er meget egnet til stik og syprojekter.

   

 • Knapper assorterede

  Vi laver selv vores stofknapper på en astor knapmaskine. Stofknapperne herunder er assorterede i forskellige størrelser, mønster, farver og kvaliteter. Du køber den portion knapper som du ser på fotoet så ved du lige præcis hvordan knappernes mønster ser ud.
  Vi har assorterede knapper i forskellige størrelser og materialer. Vi laver stofknapper i de aller bedste kvaliteter herunder knapper blandt andet i japanske stoffer. Kig her i denne kategori og find nogle helt unikke knapper til dit projekt. De betrukne knapper er rigtig fine som detaljen på dit projekt. 

 • Stofknapper på kort

  Her finder du stofknapper lavet af stof fra Liberty. Vi laver selv stofknapperne på vores astor knap maskine. Vi har de betrukne liberty knapper i 3 størrelser: 15mm, 20,5mm og 32mm.  Alle knapperne er forskellige i forskellige i udtryk. Vi har blandt andet Liberty stofknapper i de klassiske print som for eksemel Mitsi, Fairford, Margaret Annie, Emilias flowers, Susanna, Tatum, Kitty Grace, Edenham og Betsy. Der kommer jævnligt nye knapper til I de smukke Liberty stoffer.

Viser 1 - 44 af 44
Viser 1 - 44 af 44

Knapper

Information

Nyheder

Vores butikker

Vores butikker

Besøg vores hyggelige Butik og Showroom i Helsingør

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort