Lala Berlin

Kvinden bag det tyske brand, Lala Berlin, er Leyla Piedayesh. Når Leyla designer, forsøger hun at reflektere udtrykket fra en flygtig anarkistisk storby på nye og friske måder, som kommer til udtryk gennem ukonventionelle og feminine kollektioner. For Layla Piedayesh er kvaliteten det vigtigste, og hun bruger eksklusive materialer som kashmir, s...

Kvinden bag det tyske brand, Lala Berlin, er Leyla Piedayesh. Når Leyla designer, forsøger hun at reflektere udtrykket fra en flygtig anarkistisk storby på nye og friske måder, som kommer til udtryk gennem ukonventionelle og feminine kollektioner. For Layla Piedayesh er kvaliteten det vigtigste, og hun bruger eksklusive materialer som kashmir, silke, blød bomuld og jersey. ’Lala Berlin tørklæder skal ikke bare være luksus, men en gennemført behagelig oplevelse’. Lala Berlin er i sær kendt for de lækre kashmir tørklæder, og det velkendte kufiya print som pryder disse. 

Siden Lala Berlin succes med de velkendte tørklæder har hun indledt et samarbejde med en tysk garnproducent Lana Grossa. Leyla Piedayesh designer noget garn og udvikler nogle strikdesigns.
Lana Grossa forhandler garnerne og har dem som strikopskrifter så du kan lave din egen lækre Lala Berlin stiktrøje med videre.

Mere

Lala Berlin  11 varer

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11

Information

Vores butikker

Vores butikker

Besøg vores hyggelige Butik og Showroom i Helsingør

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyheder