Shop efter kategori

Art Gallery

Metervarer fra Art Gallery

Art Gallery

Velkommen til stoffer fra firmaet Art Gallery AGF. Art gallery blev startet i år 2004 med en vision om at skabe modernede metervarer til tøj og patchwork. Art gallery har fokus på kreativitet, skønhed og godt design.

Art gallery beskiver deres stil som "contemporary elegant" som beskiver at deres metervarer har fokus på en moderne livsstil med et ekstra tvist. Der er fokus på kvaliteten og designer.

Når Art gallery designer en ny kollektion har de fokus på originalitet. Holdet bag Art gallery er et talentfuldt designer team. Der bliver arbejdet med at sætte farver sammen på nye måder skabe print med et anderledes look og samtidig følge med i mode strømningerne. Der vision er at lave stoffer med anderledes farvekombinationer og mønstre der skal få folk til at bevæge sig ud af deres sædvanlige komfort zone.

Art Gallery tror på at kvaliteten af stofferne er det vigtigste. Derfor har de deres helt egen premium bomuld som er vævet på ekstra fine væve der gør at den er ekstra blød og glat. Dette kan mærkes med det samme du får premium bomuld i hænderne.

Art gallery: Design that evoke style with at statement of color. A quality that sets us apart.

Firmaet Art gallery har kontor i Miami

Velkommen til en verden af Art Gallery Fabrics.

Aktive filtre