Shop efter kategori

Fiona Hewitt

Fiona Hewitt stoffer - bomuld og jersey.

Fiona Hewitt

Fiona Hewitt voksede op på Skotlands vestkyst og bestod af en mastergrad i illustration fra Royal College of Art i 2001. Hendes kunst er blevet udstillet i gallerier i Storbritannien, Europa og USA, og hendes prisvindende illustrationarbejde har Blevet brugt til animation, produktdesign, redaktionel, reklame og udgivelse.

Hendes nostalgiske retro stil trækker på en række temaer, herunder propaganda, børnebøger, vintageannoncering, frimærker, handelskort og legetøj fra hele verden. Rejser har været en stor inspiration i Fionas arbejde, især de fire år, hun tilbragte og illustrerede i Hongkong, Beijing og Shanghai, hvor hun blev trukket til den retro-orientalske styling af en æra, der var gået. Denne nostalgiske følelse har været et solidt tema i hendes arbejde i hele sin karriere og har fortsat indflydelse på sit arbejde i dag.

I 2005 etablerede Fiona sit eget design-ledede gavefirma, der hedder Wu & Wu, og har brugt de sidste 10 år til at designe produkter til eget mærke såvel som til andre virksomheder som Paul Smith og Blue Q. Hendes design har også sikret en succes Række licenser til sengetøj, stationære og hjemmeartikler i både Europa og Israel.

Fiona har vundet adskillige priser i løbet af sin karriere, herunder The Communication Arts Award (Produktkategori) til Blue Qs 'Miso Pretty' sortiment og har arbejdet sammen med mange af de mest prestigefyldte agenturer og blue chip-virksomheder verden over. Disse omfatter Nike, Starbucks, Financial Times, Ebay, Chronicle Books, D'Jecco, Wired, Roger la Borde, Target, Grand Prix, Vodaphone og Paul Smith.

Fionas arbejde er blevet fremvist i forskellige publikationer og kunstbøger, herunder Blab, The American Illustration Annual, Pixelart, Computer Arts, Digital Arts, 3x3 og Design Star Boulevard for at nævne nogle få.

Fiona bor og arbejder i Brighton på Englands sydkyst.

Aktive filtre