Japan

Her finder du blandt andet lækre originale japanske tekstiler fra Itaya Naomi, Kokka, KEI og Enchino. Der er nogle med prikker, nogle med striber og en hel masse med skønne grafiske mønstre i alle afskygninger.

Japan  107 varer

Underkategorier

 • Kokka

  Den Japanske tekstil producent Kokka er kendt for sin høje kvalitet og sine smukke designs af eksempeltvis japanske blomster. De utrolig smukke farvesammensætninger gør de forskellige designs unikke - vi elsker i hvertfald selv de fantastiske tekstiler fra Kokka

 • Kei

  KEI tekstiler er japanske tekstiler når de er bedst. Der er ikke gået på kompromi med kvaliteten, de fremstår utroligt smukke med deres grafiske formsprog.

 • Kobayashi
 • Echino

  Nogle af de aller smukkeste tekstiler finder du hos Echino. De står for nogle helt igennem fantastiske grafiske tekstiler og Echino er ikke bange for at prøve nogle vilde ting i deres designs. Echino forstår at få farver, designs og kvalitet til at gå op i en højere enhed.

 • Itaya Naomi

  Vi har et stort udvalg af tekstiler fra den japanske designer Itaya Naomi. Itaya Naomi kendetegn er hendes farverige mønstre med afsæt I den japanske tekstil tradition. Mange af tekstilerne har reference til de traditionelle japanske kimono mønstre. Stofferne er i bomuld og de er printet i japan.

 • Sevenberry

  Sevenberry er mærke for japanske stoffer.

  Sevenberry producerer traditionelle japanske geometriske mønstre, blomster og søde motiver.

  De producerer blandt andet det traditionelle japanske geometriske stjerne mønster Asanoha i forskellige farver.

 • Fat Quarter
pr. side
Viser 1 - 54 af 107
Viser 1 - 54 af 107

Japan

Information

Tags

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyheder