Tekstiler

Hos Bettyp.dk finder du kun mærkevare tekstiler fra nogle af de bedste og største producenter på markedet. Vi fører de smukke klassiske tekstiler fra Liberty London som har været produceret på Libertys fabrikker i snart mere end 100 år. Vi må indrømme at vi selv er rigtig vilde med alle de smukke mønstre fra den klassiske Tana Lawn kollektion so...

Hos Bettyp.dk finder du kun mærkevare tekstiler fra nogle af de bedste og største producenter på markedet. Vi fører de smukke klassiske tekstiler fra Liberty London som har været produceret på Libertys fabrikker i snart mere end 100 år. Vi må indrømme at vi selv er rigtig vilde med alle de smukke mønstre fra den klassiske Tana Lawn kollektion som Liberty har samlet og udbygget hen over mange år.

Vi importerer selv de smukke og meget grafiske stoffer fra Kokka, Itaya Naomi, KEI med flere. De japanske stoffer er kendetegnet ved at være produceret i fantastisk høj kvalitet og både Kokka og Itaya Naomi stofferne har med deres skønne mønstre været utrolig populære i mange år. De japanske stoffer fra Kokka, Itaya Naomi og Kei står os meget nært og vi bliver aldrig trætte af at kikke på de storslåede møsnstre og de skønne farver.

Mere

Tekstiler  399 varer

Underkategorier

 • Liberty

  Her finder du de aller smukkeste originale engelske tekstiler fra Liberty London. Vi fører mange af de store klassiske mønstre fra Tana Lawn serien. Her finder du tekstiler som Betsy, Mitsi, Kitty Grace og mange andre. Husk vi også fører et stor udvalg af stofknapper med Liberty stof

 • Japan

  Her finder du blandt andet lækre originale japanske tekstiler fra Itaya Naomi, Kokka, KEI og Enchino. Der er nogle med prikker, nogle med striber og en hel masse med skønne grafiske mønstre i alle afskygninger.

 • USA

  I denne kategori finder du stoffer fra Patchworkens hjemland USA. Vi har en nøje udvalg af Amerikanske stofdeignerer. Stofferne er i den bedste bomuldskvalitet og print som man kan finde. Vi lægger vægt på at alle vores stoffer er mærkevarer og kommer fra de bedste leverandører.

 • Art Gallery

  Velkommen til stoffer fra firmaet Art Gallery AGF. Art gallery blev startet i år 2004 med en vision om at skabe modernede metervarer til tøj og patchwork. Art gallery har fokus på kreativitet, skønhed og godt design.

  Art gallery beskiver deres stil som "contemporary elegant" som beskiver at deres metervarer har fokus på en moderne livsstil med et ekstra tvist. Der er fokus på kvaliteten og designer.

  Når Art gallery designer en ny kollektion har de fokus på originalitet. Holdet bag Art gallery er et talentfuldt designer team. Der bliver arbejdet med at sætte farver sammen på nye måder skabe print med et anderledes look og samtidig følge med i mode strømningerne. Der vision er at lave stoffer med anderledes farvekombinationer og mønstre der skal få folk til at bevæge sig ud af deres sædvanlige komfort zone.

  Art Gallery tror på at kvaliteten af stofferne er det vigtigste. Derfor har de deres helt egen premium bomuld som er vævet på ekstra fine væve der gør at den er ekstra blød og glat. Dette kan mærkes med det samme du får premium bomuld i hænderne.

  Art gallery: Design that evoke style with at statement of color. A quality that sets us apart.

  Firmaet Art gallery har kontor i Miami

  Velkommen til en verden af Art Gallery Fabrics.

 • Mønstret
 • Mærker
 • Kvaliteter
 • Fat Quarter
pr. side
Viser 1 - 54 af 399
Viser 1 - 54 af 399

Tekstiler

Information

Tilbud

Vores butikker

Vores butikker

Besøg vores hyggelige Butik og Showroom i Helsingør

Tags

Nyheder

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort