Andre

Under kategorien andre knapper finder du blandet andet , træknapper, perlemorsknapper og simili knapper. Står du og mangler knapper til et projekt om det er strik, syning eller til smykker så kan det være at du finder den eller de knapper som lige netop du gerne vil ha. Personligt har jeg altid samlet på knapper ikke kun til Betty P men også pri...

Under kategorien andre knapper finder du blandet andet , træknapper, perlemorsknapper og simili knapper. Står du og mangler knapper til et projekt om det er strik, syning eller til smykker så kan det være at du finder den eller de knapper som lige netop du gerne vil ha. Personligt har jeg altid samlet på knapper ikke kun til Betty P men også privat. Jeg elsker når jeg mangler en knap eller flere lige at kigge i samlingen som rummer knapper ikke bare jeg har samlet men fra flere generationer tilbage. Knapper min mormor og mor har samlet som jeg har siddet og kigget på da jeg var lille, dem sidder jeg nu og kigger på med min datter Wilma så jeg er sikker på at hun også kommer til at ha en samling knapper når hun bliver voksen og den tanke kan jeg godt lige.

Mere

Andre  40 varer

Underkategorier

 • Alle
 • Ensfarvede knapper

  Her på finder du et godt basis sortiment af ensfarvede plastic knapper. Alle vores plastic knapper er gennemfarvede og har en lækker finish. De ens farvede knapper kommer i flere størrelser og former.

 • Simili knapper

  Masser af skønne simili knapper. Vi forhandler simili facet knapper i crystal, sort og sølv. Vi har både simili som knapper og simili rhinsten stene som kan sys direkte på syprojektet. Vi forhandler simili knapper i forskellige former, farver og størrelser.

 • Træ knapper

  Her finder du de skønneste knapper i træ. Vi har træknapper i forskellige størrelser og former. Træ knapperne er enkle i udtrykket, smukke i træets farve og kan bruges meget bredt.

 • Perlemors Knapper
 • Diverse
 • Neon knapper
Viser 1 - 40 af 40
Viser 1 - 40 af 40